Aktuelt

  Det er mange som lurer på om man trenger å ta jodtabletter som følge av situasjonen i Ukraina. På grunn av den store geografiske avstanden er det svært lite sannsynlig at det blir nødvendig å ta jodtabletter i Norge.

Norge tilbyr kollektiv beskyttelse til ukrainske flyktninger, og i den forbindelse kartlegger vi aktuelle ledige hus og leiligheter i Tolga med tanke på bosetting. 

Digitalisering gir nye muligheter.  Kunne du tenke deg å ta med jobben din og nyte gode dager i Tolga kommune? Kontorfellesskapet i Tolga har plass til deg!
Om du bare vil prøve i noen dager, trenger et bortekontor når du er på hytta eller heme på ferie, eller kunne tenke deg en mer permanent løsning så har vi plass og muligheter!
Vi prøver å skape et sosialt kontorfellesskap som kanskje kan være din nye arbeidsplass. Og frem til mars neste år er det gratis å låne kontor, så ta med deg jobben og kom hematt!
Er det noe du lurer på? Ta kontakt med oss!

 

5.oktober åpnet statsminister Erna Solberg Tolga kraftverk. Prosjektet er gjennomført på tid og kost, og uten alvorlige skader og anlegget er nå satt i drift. Se bilder fra den offisielle åpninger her:

 

 Vi minner om at det er forbudt for innkjøring og parkering til inngangsplassen til Tolga kulturhus, Tolga skole og barnehage (gjelder ikke for varelevering og HC-transport). Forbudet gjelder også all aktivitet på kveldstid og helg. 

Sprøyte, vaksinasjon.

 Dersom du oppdager feil i registrerte vaksinasjonsopplysninger av koronavaksiner, må dette rettes av ansvarlig vaksinasjonssted. Vaksinatør har meldeplikt til SYSVAK  (nasjonalt vaksinasjonsregister) og er ansvarlig for at opplysningene er korrekte. Send mail til postmottak@tolga.kommune.no og oppgi hva det gjelder, navn, f. dato og dato for gitt vaksine.

Tips til hva du selv kan sjekke:

Det er mulig å kontrollere status i vaksineoversikten på helsenorge.no, og på denne måten sammenligne om vaksinasjonsopplysningene også mangler eller er feil her. Dersom opplysningene mangler både i koronasertifikatet og i vaksineoversikten, må du kontakte vaksinasjonssted for å rettet opp i SYSVAK. Dersom vaksinasjonsstatus kun mangler i koronasertifikatet, ta kontakt med Helsenorge sin veiledningstjeneste. 

 Visste du at Kommune-Kari jobber døgnet rundt for å svare deg på alt du lurer på? Med Kommune-Kari appen er hun nå enda mer tilgjengelig, og svarene du ønsker ligger kun et tastetrykk unna. Lastes gratis ned i App Store eller Google Play.

Tolga kommune streamer nå kommunestyremøter og formannskapsmøter direkte på vår hjemmeside.

Møtene kan du se under fanen politikk-nett-TV. 

Landbrukskontoret er ikke tilgjengelig mandager. Åpent for henvendelser etter kl. 12 tirsdag-fredag.

Byggesaksbehandler har telefontid etter kl. 12 hver dag.

Ellers er kommunehuset åpent kl. 09.00-15.00 mandag-fredag.

Henvendelser utenom disse tidene gjøres til innbyggertorget; postmottak@tolga.kommune.no / 624 96 500.

Lokalt engasjement og medvirkning skal ligge til grunn for samskapingsprosjekter i Tolga kommune. Med samskapingsprosjekter menes prosjekter hvor næringsliv, frivillig sektor, innbyggere og offentlig sektor jobber sammen for å skape og utvikle aktivitet eller næringsvirksomhet til beste for kommunens innbyggere.