Aktuelt

Norge tilbyr kollektiv beskyttelse til ukrainske flyktninger, og i den forbindelse kartlegger vi aktuelle ledige hus og leiligheter i Tolga med tanke på bosetting.

Digitalisering gir nye muligheter.  Kunne du tenke deg å ta med jobben din og nyte gode dager i Tolga kommune? Kontorfellesskapet i Tolga har plass til deg!
Om du bare vil prøve i noen dager, trenger et bortekontor når du er på hytta eller heme på ferie, eller kunne tenke deg en mer permanent løsning så har vi plass og muligheter!
Vi prøver å skape et sosialt kontorfellesskap som kanskje kan være din nye arbeidsplass. Og frem til mars neste år er det gratis å låne kontor, så ta med deg jobben og kom hematt!
Er det noe du lurer på? Ta kontakt med oss!

5.oktober åpnet statsminister Erna Solberg Tolga kraftverk. Prosjektet er gjennomført på tid og kost, og uten alvorlige skader og anlegget er nå satt i drift. Se bilder fra den offisielle åpninger her:

Vi minner om at det er forbudt for innkjøring og parkering til inngangsplassen til Tolga kulturhus, Tolga skole og barnehage (gjelder ikke for varelevering og HC-transport). Forbudet gjelder også all aktivitet på kveldstid og helg.

Visste du at Kommune-Kari jobber døgnet rundt for å svare deg på alt du lurer på? Med Kommune-Kari appen er hun nå enda mer tilgjengelig, og svarene du ønsker ligger kun et tastetrykk unna. Lastes gratis ned i App Store eller Google Play.

Tolga kommune streamer nå kommunestyremøter og formannskapsmøter direkte på vår hjemmeside.

Møtene kan du se under fanen politikk-nett-TV.

Landbrukskontoret er ikke tilgjengelig mandager. Åpent for henvendelser etter kl. 12 tirsdag-fredag.

Byggesaksbehandler har telefontid etter kl. 12 hver dag.

Ellers er kommunehuset åpent kl. 09.00-15.00 mandag-fredag.

Henvendelser utenom disse tidene gjøres til innbyggertorget; postmottak@tolga.kommune.no / 624 96 500.

Lokalt engasjement og medvirkning skal ligge til grunn for samskapingsprosjekter i Tolga kommune. Med samskapingsprosjekter menes prosjekter hvor næringsliv, frivillig sektor, innbyggere og offentlig sektor jobber sammen for å skape og utvikle aktivitet eller næringsvirksomhet til beste for kommunens innbyggere.

NAV Nord-Østerdal tilbyr mulighet til å søke sosialhjelp digitalt. Den nye løsningen gjør at du kan søke hjemmefra hele døgnet på pc, mobil eller nettbrett.
Vi oppfordrer alle som trenger økonomisk hjelp til å bruke våre digitale løsninger.

Slik søker du sosialhjelp digitalt:

Logg deg inn på  Ditt NAV på nav.no med bank-ID.
Du kan også bruke Buypass eller Comfides hvis du har det.

Trenger du fortsatt hjelp?

Ring NAV Nord-Østerdal på 406 38 016. Åpen på hverdager fra kl. 09.00-15.00. Hvis du av ulike årsaker ikke kan benytte deg av den digitale kanalen, kan du sende søknad på papirskjema. Kontakt oss dersom du er usikker på hvordan du skal løse det. Når vi åpner våre mottak igjen, kan du få hjelp ved oppmøte på lokalkontoret.

Tolga kommune har fått en ny ansatt nemlig chatboten Kommune-Kari. Hun er en virtuell robot som skal gi informasjon om Tolga kommunes tjenester. Du møter Kari med en gang du åpner nettsiden til Tolga kommune.  Dersom hun ikke kan hjelpe deg med al,t  kan du fremdeles bruke hjemmesidens søkemotor. Kari oppgraderes kontinuerlig og vil etter hvert inneholde tusenvis av svar.