Aktuelt

Formannskapets innstilling med alle forslag til vedtak som foreligger, offentliggjøres i henhold til kommuneloven §14-3  t.o.m 14.12.2021 kl. 15.00. Kommunestyret behandler budsjett 2022 og økonomiplan og handlingsplan 2022-2025 i møte torsdag 16.12.2021. Eventuelle merknader må være levert Tolga kommune, Brugata 38, 2540 Tolga / postmottak@tolga.kommune.no innen tirsdag 14.12.2021 kl. 15.00.

Du kan se dokumentene i sin helhet:

Budsjett 2022 og økonomi - og handlingsprogram 2022-2025. (PDF, 4 MB)

Røykvarslere bør byttes ut etter 8-10 år. Har du sjekket hvor gamle dine røykvarslere er? Test røykvarslerne og bytt batteri på Røykvarslerdagen 1. desember.

Tolga kommune har mottatt vedtak i klagebehandling av kommunens vedtak om reguleringsplan for Knausvola Hyttegrend. Statsforvalteren opphever kommunens vedtak, hovedsakelig med begrunnelse i at kommunen ikke har vurdert konsekvenser for villreinen godt nok.

Melchiade er elev ved Røros vg skole VG1 salg og service. I uke 47 og 48 har hun praksis i Tolga kommune. Melchiade skal få et innblikk i med de ulike enhetene og arbeidsoppgavene på kommunehuset.

Hun kom til Tolga i oktober 2019 og har gjennomført introduksjonsprogrammet på Tynset. Hun har jobbet med økonomi i hjemlandet Kongo og snakker swahili og fransk – i tillegg til norsk. Hun vil ta utdanning for å jobbe i med administrasjon og /eller økonomi.

Kommunedirektørens forslag til

budsjett 2022 samt økonomiplan og handlingsprogram 2022-2025 (PDF, 4 MB) og

saksfremlegg (PDF, 209 kB) er nå lagt ut.

Dette skal behandles i formannskapet 2.desember 2021 og i kommunestyret 16.desember 2021.

Digitalisering gir nye muligheter.  Kunne du tenke deg å ta med jobben din og nyte gode dager i Tolga kommune? Kontorfellesskapet i Tolga har plass til deg!
Om du bare vil prøve i noen dager, trenger et bortekontor når du er på hytta eller heme på ferie, eller kunne tenke deg en mer permanent løsning så har vi plass og muligheter!
Vi prøver å skape et sosialt kontorfellesskap som kanskje kan være din nye arbeidsplass. Og frem til mars neste år er det gratis å låne kontor, så ta med deg jobben og kom hematt!
Er det noe du lurer på? Ta kontakt med oss!

Tolgaprisen for 2020 ble i sommer delt ut post mortem til Bjørn Arve Lunheim. Tolga kommune ønsker nå forslag på kandidater til Tolgaprisen for 2021. Forslagene må være begrunnet, og sendes Tolga kommune, samfunnsutvikling, innen tirsdag 30. november. Forslagene blir behandlet av formannskapet som Tolgapriskomité torsdag 2. desember. Se oversikt over tidligere Tolgaprisvinnere (PDF, 115 kB) og statutter (PDF, 300 kB)for Tolgaprisen.

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen (MHBR) IKS skal i perioden 23. til 30. november undervise 500 elever på fjerde trinn i grunnleggende brannvern og dele ut Brannvesenets julekalender. Den inneholder adventstidens viktigste budskap: hvordan få en trygg og brannfri høytid.
Brannvesen over hele landet – fra Vardø i nord til Flekkefjord i sør – skal besøke barneskoler i sine kommuner før jul. Det betyr at et område på over 1,5 millioner innbyggere er med på denne viktige førjulskampanjen.

Meteorologisk Institutt har sendt ut farevarsel på oransje nivå, det nest høyeste farenivået, for vindkast i Agder Telemark, Buskerud og Innlandet på fredag (19.november). De kraftigste vindkastene er ventet tidlig fredag ettermiddag, og vil være på omkring 25-30 m/s. I fjellet blir vinden kraftigere. Vinden vil være kraftigst fredag ettermiddag og avta utover fredag kveld.

Husk:

• Fest alle løse gjenstander.
  • Unngå ferdsel på utsatte steder.
  • Beregn ekstra tid til transport og kjøring. Vurder om reisen er nødvendig.
  • Sjekk veimeldinger (175.no).

Se mer om varselet på varsom.no

Søndag 28.november kl. 10.00 - 16.00.