Vingelen skole

Vingelen skole er et oppvekstsenter med Vingelen barnehage. Skolen ligger i sentrum av bygda Vingelen. 

Trygghet, trivsel, tilhørighet og kunnskap er skolens hovedmål.

Skolene i Tolga ble i 2017 kåret til landets beste  i Kommunebarometeret. Kommunebarometeret er en sammenligning av landets kommuner basert på nøkkeltall innen 12 ulike sektorer.

Skolene i Tolga har hatt økt fokus på realfag siden 2015. 

Trafikksikker kommune

Tolga kommune er en trafikksikker kommune. Å bli godkjent betyr ikke at det ikke skjer trafikkulykker, men at vi jobber godt og målbevisst med trafikksikkerhet.I samarbeid med fylkeskommunene har Trygg Trafikk utarbeidet kriterier for godkjenningsordningen Trafikksikker kommune. Klikk på denne lenken for å lese mer om trafikksikker kommune.

Kontakt:

Adresse: Nordate 14, 

               2542 Vingelen

Telefon: 62 49 47 72

 

Foto: Sindre  Riise

Om Vingelen skole

Bildeglimt fra Vingelen skole

Vingelen skole 60 år! På bildene ses:Pensjonert lærer Annbjørg Heitmann her i rollen som lærer anno 1958, elevene som venter spent på å få komme inn i «Gammelskula», Inger Aasgård og Brit Vingelsgaard Ryen forteller om hvordan de opplevde å gå på skolen for 60 år siden,  i 2.etasjen står det fast en skoleutstilling året rundt med minner fra mange tiår tilbake. En knippe «gamle elever» i tidsriktige klær laget et lite tablå på hvordan en gammeldags skoletime kunne foregå. Det var innslag av regning, geografi, bibelhistorie, høring av lekser og sjølsagt den berømte skammekroken!

 

Ansatte ved Vingelen skole
Søknadsskjema skole/SFO
Ukeplaner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Leif Vingelen
Enhetsleder / rektor Vingelen skole og barnehage
E-post
Telefon 911 45 958
Mobil 911 45 958