Tolga legekontor

Legekontoret holder til i lokaler i Helsesenteret i Tolga sentrum (samme bygg som Tolga- Os Sparebank).

Åpningstid:


Mandag - Fredag: kl. 08.30 - 15.00.

Telefon: 62 49 65 01 Telefax: 62 49 65 98.

Telefontid: Kl. 08.30-11.00 og kl.13.00 - 14.30.
 
Karen Prytz er Kommunelege I/ fastlege og Barbro Mestvedthagen Ryen Kommunelege II/ fastlege. Vi har relativt kort ventetid for legetime og ledige plasser på fastlegelistene.

Ønsker du kontakt med fastlegen din kan du også gjøre det digitalt gjennom: HelseRespons  Her kan du fornye resept og bestille timeavtaler osv.

Øyeblikkelig hjelp


Tolga legekontor er kommunens legevakt på dagtid på hverdager. Dersom du har behov for ØYEBLIKKELIG LEGEHJELP på hverdager mellom 08.00 og 15.30 ringer du legekontorets akutt- telefon 62 49 65 02 eller 113 dersom det virkelig er LIVSTRUENDE TILSTANDER.

Ved behov for legehjelp mellom 15.30 og 08.00 på hverdager og hele døgnet på lørdager, søndager, helligdager og høytidsdager ringer du legevakta på tlf. 116117.

 

Legevakt


Tolga har felles legevakt med Rendalen, Tynset, Alvdal og Folldal kommuner. Legevakta er lokalisert på Tynset sykehus: Sjukehusveien 9, 2500 Tynset.
Etter kl.15.30 på hverdager og hele døgnet i helgene kan legevakta kontaktes på tlf. 116 117. 
Vakthavende lege vil vurdere om pasienten kan vente til neste dag, om pasienten sjøl kan komme til legekontoret eller om legen må rykke ut på hjemmebesøk.

Kontaktinformasjon Tolga legekontor:

 

Telefon:

624 96 501

Adresse

Ivarsveien 2

2540 Tolga

Fastlegeordning


Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Fastlegen har plikt til å prioritere innbyggere på egen liste. Fastlegeordningen er frivillig. Fastlegene på Tolga har ledige plasser på sine lister. Ønsker du å bytte fastlege til en av våre leger gjøres det på nettsiden helsenorge.no

Bestille legetime via App

Tolga legekontor har innført egen app slik at du kan bestille legetime, resept samt gjøre andre henvendelser enkelt på mobilen. Slik gjør du:

Last ned HelseRespons app fra App Store eller Google Play. Opprett din profil og finn ditt legesenter i listen. Vi lagrer informasjonen trygt i appen for deg, så du bare trenger å fylle inn informasjonen en gang. Hva koster det deg å bruke HelseRespons? 

Når du gjør en henvendelse til legekontoret vil din telefonregning bli belastet 6,- per mottatte svar. Du mottar vanligvis 2 svar per henvendelse (1 bekreftelse og 1 svar).Hvem leser meldingen jeg sender?  Det er kun autorisert helsepersonell på det legekontoret du sender til som har tilgang til å lese meldingene.

Betalingssatser
Ved konsultasjoner på legekontoret og legevakt betales det en egenandel etter faste takster. I tillegg må det betales for medisinsk forbruksmateriell som brukes.  Du finner prisene i den felles oversikten over gebyrer og priser i Tolga kommune.