Nå kan du booke både saksbehandler og kulturhuset via hjemmesida

saksbehandlere i Tolga kommune. - Klikk for stort bilde Joakim Verdich  Fra 1.juni kan du sjøl booke tid hos saksbehandler og reservere rom i Tolga kulturhus-Vidarheim. Dette gjør via nettsiden vår:

Booking saksbehandler - Hovedportal (tolga.kommune.no)

Tolga kulturhus-Vidarheim - Hovedportal

Vi håper dette vil gjøre det enklere for deg som innbygger i Tolga kommune både å få tid til en prat hos saksbehandler og å benytte de gode mulighetene Tolga kulturhus-Vidarheim har å by på.

Bookingsystemet ble til som en del av strategien med at servicetorg og bibliotek skal slås sammen til et innbyggertorg. Vi tror bookingsystemet vil gjøre det enklere for innbyggere i Tolga å få hjelp og håper dere vil bruke systemet. Innbyggertorget har åpent som før og er klar til å hjelpe hvis det er behov for det.