Veteranene fikk ordførerbesøk

NVIO Røros og Fjellregionen (Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner) fikk ordførerbesøk på deres veterantreff 9.september.  Ordførerne Bjørnar Tollan Jordet og Mona Murud snakket litt om arbeidet som nå pågår med veteranplan for regionen. Annenhver onsdag treffes gjengen på Trollkroa  i Os mellom kl 19 og 21 for sosialt samvær:

Ønsker du å bli med på veterantreff eller se mer informasjon om NVIO Røros og Fjellregionen, klikk på denne lenka.

Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) er Norges største interesseorganisasjon for militært personell som har deltatt i internasjonale operasjoner – og deres pårørende.

Organisasjonen består i dag av 7500 medlemmer og har 59 lokalforeninger over hele landet.

Medlemmene representerer ulike faser i Norges moderne historie.
De er veteraner fra dagens internasjonale operasjoner – og helt tilbake til Tysklandsbrigaden.

NVIO er en politisk nøytral organisasjon som jobber for å fremme interessene til veteraner og deres pårørende.

NVIO driver et landsomfattende kamerat – og familiestøttearbeid.