Velkommen til aktivitetsdag i Tolga kulturhus-Vidarheim/ skoleplassen lørdag 1. oktober

Dans i kulturhuset - Klikk for stort bildeDans i kulturhuset Tolga kommune  Tolga kommune inviterer til aktivitetsdag med presentasjon av et bredt spekter av aktiviteter for både barn, ungdom og voksne lørdag 1. oktober kl. 11-14. Dette er samtidig et ledd i markeringa av Frivillighetens år. Visste du at vi har både volleyballgruppe, pistolklubb, turlag, bygdeungdomslag, teaterlag, dartforening, hagelag, pensjonistforening, fotoklubb og storband i kommunen? Kunne noe av dette passe for deg eller noen du kjenner?

Vi ønsker at flest mulig av våre lag og foreninger skal være representert, både innenfor idrettsaktiviteter og kultur. Tanken er en bred presentasjon av alle tilbud, for både barn og voksne. Det vil bli stands med informasjonsmateriell og kontaktpersoner du kan spørre, samt presentasjoner i form av små konserter, oppgaver og aktiviteter du kan prøve ut.

Det blir åpen kafe i kantina hele dagen, i regi av bygdekvinnelaga i kommunen. Denne dagen skal også være en sosial møteplass for alle innbyggere i kommunen vår.

VEL MØTT til åpen aktivitetsdag!

Arr: Tolga kommune v/fritidskoordinator Ingrid Vingelsgaard (kontaktperson)