Tolgaprisen til Helga Drude Storbekken

Klikk for stort bilde Helga Drude Storbekken fikk under lørdagens nyttårskonsert i Vidarheim tildelt Tolgaprisen for 2018.

-Prisen  går til en person med stort og ektefølt engasjement for Tolga kommune.Prisvinneren er lokalpatriot og markedsfører av Tolga kommune i enhver sammenheng.Prisvinneren er opptatt av å formidle alle våre kvaliteter, og er en flott ambassadør for Tolga.Prisvinneren er enormt entusiastisk, skapende og idérik, med stor arbeidskapasitet. Hun er både lyttende og inspirerende. Hun tar seg tid til å snakke med alle og deler sine opplevelser av et hvert kunstverk, og spør i samme åndedrag hva du ser.Prisvinneren er en dyktig og god organisator og kurator. Personen er trygg på det hun jobber med, og er faglig kompetent. Som kunstformidler har hun god oversikt og kjenner markedet og utgjør en viktig stemme i kunstmarkedet i Norge. Prisvinneren er uredd og tør å vise nye retninger uten at det blir platt. Hennes kunstutstillinger har et utrolig vidt spenn, både når det gjelder materialer og uttrykk, sa ordfører Ragnhild Aashaug da hun delte ut prisen.

Vi gratulerer!

Se også omtale på retten.no.