Stea 51 B til salgs-praktisk leilighet midt i sentrum!

Tolga kommune selger nå Stea 51 B. Boligen ligger i Tolga sentrum vis à vis butikken, bank og rett overfor jernbanestasjonen og selges til takst: Kr. 1.490 000,-.

Det er kort vei til kommunehus, butikker, barnehager, skoler m.m, og slik sett er det utmerket beliggenhet for mennesker som ikke kjører bil, eller som av andre årsaker har noe bevegelseshemming. .

Det er kort vei til idrettsanlegg med fotballbane og lysløype på østsiden av sentrum, og til Hamran skianlegg med hoppbakker og skilekanlegg på vestsiden.

Leilighetsbygget har opprinnelig byggeår 1978, men ble totalrenovert i 2006 slik at det etter ombyggingen fremsto som nytt.

Leiligheten er i øverste plan på boligbygg med10 boenheter. Leiligheten har liten slitasje, og lite vedlikeholdsbehov.Alt på ett plan i kombinasjon med kort vei til nødvendige fasiliteter som butikker og offentlige tjenester, gjør den velegnet for eldre eller andre m/nedsatt funksjonsevne.Til boenheten hører med parkeringsplass for en bil i felles dobbelgarasje sammen med nabo.

Har du spørsmål e.l. ta kontakt med prosjektleder Kari Nordskogen, tlf: 917 09 559 eller sektorleder May Løseth, tlf: 977 46 282.