Sommeraktiviteter for barn og unge i Tolga kommune

Sommeråpning Dølmotunet - Klikk for stort bilde Sindre Riise  Det er mye en kan gjøre i Tolga kommune i sommer. Her ser du en oversikt over sommeraktiviteter for barn og unge:

• Åpen fritidsklubb hver onsdag i sommer. Fritidsklubben holder til i 1. etg på Gammelskola på Tolga. Åpent for junior kl 17-20, senior kl 19-2130. Juniorklubb er for høstens 5.trinn-7. trinn. Seniorklubb for høstens 8. trinn og oppover.
  • Dølmotunet har åpent hver dag 25. juni- 31. juli. Fra mandag til lørdag vil gardsunger jobbe der, og ta imot besøkende barn. Her kan en hilse på dyra, mate dem, hoppe i høyet og leke på tunet.
  • Barnas dag på Dølmotunet 2. juli. Lek og aktiviteter. Inngang kr 50.
  • Fotballskole på Sætersgård 24. og 25. juli i regi av Tolga-Vingelen Fotballklubb. Åpen for 1. trinn og oppover. Se i  Olsokavisa for mer informasjon om påmelding.
  • Mange av de aldersbestemte lagene har fotballtreninger deler av sommeren.
  • Sykkelløp arrangeres av Tolga IL 25. juli kl 17.30. Se info i Olsokavisa
  • Vingelsdagen i Olsok, tirsdag 26. juli : Barne- og familieaktiviteter på Morabben. Kåring av «Mesternes mester». Volleyballturnering i regi av Klettsno 4H kl. 16. Passer for barn fra 10 år og oppover. Påmelding av lag: Se Olsokavisa.