Send oss bilder og du kan vinne Tolga-pakke til påske

Klikk for stort bilde Live M.Ryen  Tolga kommune trenger flere bilder som kommunen kan bruke når vi skal vise frem alt det flotte vi har å by på. Vi trenger bilder av steder, bygninger, aktiviteter, natur og alt det andre som Tolga kommune rommer. Du kan delta ved å sende inn så mange bilder du vil til postmottak@tolga.kommune.no. Forutsetningen er at vi må kunne bruke bildet fritt mot at fotograf oppgis. Mandag i påskeuka, 29. mars 2021, trekker vi ut en vinner av en Tolga-pakke med lokalmat blant de som har sendt inn bidrag, men vi tar gjerne imot bidrag også etter dette.

Tolga-pakka består av:
Ost fra Eggen Gardsysteri
Bakst fra Grantevbakst
Spekemat fra Mathiasgarden
Krydder fra Fjellurt
Honning fra Øversjødalen

Tolga-pakke til viktige møteplasser

Vi har utrolig mange flotte lokalmatprodusenter i kommunen vår, og som en liten hyllest til de flotte lokalmatprodusentene våre har Tolga kommune i år bestemt seg for å sponse tre av de viktige møteplassene i kommunen vår. Vi deler derfor ut Tolga-pakke, som kan brukes til utlodning, gevinst eller gave til Bunåva i Vingelen, Fjellstua i Hodalen og Øversjødalen samfunnshus.

De viktige møteplassene våre har mistet  inntekter i året som har gått. Vi savner å kunne møtes og vi savner å dele gode øyeblikk. Gjennom denne gaven vil Tolga kommune både vise frem fantastiske produkter og lage rammen for gode opplevelser knyttet til et måltid.

Det er med andre ord en smak fra hele kommunen!
Støtt opp om møteplassene våre og lokalmatprodusenter, ta vare på hverandre og nyt hele Tolga kommune!

God påske fra oss i Tolga kommune!