Opplevelseskurs med Trøndelag Reiseliv

 

Jobber du med opplevelser og gjester, det være seg innen reiseliv, opplevelser, transport, servering, lokalmat, handel eller annet? Da bør du være med på Opplevelseskurset som Trøndelag Reiseliv og Innovasjon Norge arrangerer sammen med Destinasjon Røros 18.-19. mars.   

Begrenset antall plasser, så meld deg på i dag for å sikre deg plass!! Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Reiselivet og markedet har forandret seg den siste tiden -  så mye, at man sier at det har vært et paradigmeskifte. Kunden må mer enn noen gang være i fokus, og opplevelsesverdi for kunden vil være det nye måleparameteret. På kurset ser vi på hvordan aktører kan benytte seg av fysiske omgivelser, samhandling og kultur i utviklingen av en opplevelse og på hvordan menneskene (produsentene) kan være i ulike roller og hvilke historier som skal formidles. Deltakerne blir introdusert for en sammensatt verktøykasse, og det er mye morsomt og lærerikt arbeid som venter kursdeltagerne.

Opplevelseskurset har en praktisk tilnærming og et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv, og baserer seg på de grunnleggende teoriene rundt opplevelsesøkonomi.  Gjennomføres som forelesninger, øvelser, samt arbeid med egen bedrift og egne produkt.

Kurset er en direkte oppfølging av ny retning og strategi for hele regionen. Vi trenger flere og mer tilgjengelige opplevelser hele året, og vi ønsker deg med på laget for å fylle Trøndelag med opplevelser ut mot markedet.

PRAKTISK INFORMASJON

Kurset gjennomføres som et «lunsj til lunsj» kurs, samt en oppfølgingsworkshop. 

Tid
Kurs: 18. - 19. mars 2019
Oppfølgingsworkshop: 12. april 2019
 
Sted
Kurset gjennomføres på Bergstadens Hotel på Røros  
 
Pris
NOK 1.500,- (faktureres i forkant av kurset). Inkludert i prisen er kurs og oppfølgingsworkshop med bespisning og opplevelse. Reise, egen tid og overnatting må dekkes av hver enkelt. I og med at det er begrenset med plasser ser vi oss nødt til å belaste de som ikke benytter plassen med et gebyr på NOK 1.500,- hvis vi ikke får fylt plassen med annen deltaker.

Bindende påmelding sendes til Line i Trøndelag Reiseliv.
E-post: line@trondelag.com. Oppgi bedrift, organisasjonsnummer, navn og kontaktinformasjon i påmeldingen.

Dette må du ikke gå glipp av, MELD DEG PÅ NÅ. Vi lover deg lærerike og opplevelsesrike dager.