Ønsker du å besøke noen på Tolga omsorgstun i jula?

Klikk for stort bilde  Pårørende kan fortsatt besøke sine, men vi minner om at det er max 2 om gangen som kan komme på besøk. Besøkende må være helt friske og sprite hender når de går inn på omsorgstunet.  Besøkende kan ikke oppholde seg på fellesarealene, men besøk må foregå på rommene/leilighet.

Husk:

  • Beboere kan reise bort på besøk, men da må dette skje i tråd med nasjonale smittevernråd og regler for private sammenkomster.
  • Det er viktig at du skriver deg opp på liste ved hovedinngangen (sjukehjemmet), eller på liste inne på leilighetene (Lyngmostuan og Kronmostuan). Skriv opp navn og telefonnumer slik at en evt. smittesporing kan være lett å gjennomføre.
  • Ønsker du å spise julemiddag sammen med dine, må dette også foregå på rom/leilighet. Viktig å ringe på forhånd å bestille middag, slik at kjøkkenet vet. Husk å varsle også om det er noen som ikke skal ha middag på røde dager (Kronmostuan og Lyngmostuan).
  • Kronmostuan og Lyngmostuan kan bruke inngangene til hvert leilighetskompleks.  Vi har flere nettbrett på omsorgtunet som personalet kan bistå beboere med å bruke, om noen vil foreta videoanrop.

Har du ellers spørsmål kan enhetsleder institusjon Justinas Leveika kontaktes på tlf: 400 22 104 eller enhetsleder re-habilering og mestring, Elisabeth Lundberg på tlf: 474 53 628.