Olsok i Tolga med et bredt program

Ordfører Bjørnar Tollan Jordet og Knut Sagbakken fra Olsok-komiteen forteller deg her om årets program:

For tekst se her:

Da er vi endelig klar Olsok igjen og vi i Tolga kommune gleder oss stort, og Knut hva er det vi gleder oss til?     Ja, det er mye, vi hadde jo litt utfordringer i år, når det kom pandemi og det hele.  Men vi har klart å få til et bra program, som det også har vært tidligere år.   Et veldig bredt program. Det går over mange dager vi begynner i dag, fredag og går helt 29.juli faktisk.   Det er utrolig mange dager og grunnen til det er at Olsokdagen er onsdag om ei halvanna uke. Vi har fått til et bredt program i alle bygdene og det er vi veldig glad for.           Vi har vel ikke de helt store arrangementene i den forstand at det skal være mye folk der, men Olsok i Tolga er jo nettopp dette å treffe igjen andre. Treffe igjen kjente og møtes.  Og jeg tror vi har et godt program, et variert program. Absolutt og det blir jo veldig godt å kunne møtes igjen, særlig i år når vi har hatt så pass mange forskjellige restriksjoner. Også er det godt jobba av Olsok-komiteen å skape trygge og gode møteplasser for oss. Og vi i Tolga kommune, vi skal være tilgjengelig rundt om kring, så hvis du vil ha en prat med oss i løpet av Olsok så er det bare å ta kontakt. Vi kommer også til å legge ut informasjon om de plassene vi skal være tilgjengelig på. Så da treffes vi i Olsok og ha ei flott feiring!