Ledig stilling som prosjektleder, "Fremtidsrettet reindrift og jordbruk"

stilling ledig - Klikk for stort bilde Fylkesmannen i Hedmark har ledig stilling som prosjektleder, fremtidsrettet reindrift og jordbruk."Dette prosjektet er et samarbeid mellom Os kommune, Fylkesmannen i Trøndelag og Fylkesmannen i Hedmark. Sistnevnte er arbeidsgiver. Fylkesmannen ønsker å rekruttere én person som prosjektleder for prosjektet «Fremtidsrettet reindrift og jordbruk i områder med arealkonflikter i Hedmark og Trøndelag». Stillingen har 80 % stillingsandel med varighet i 1,5 år. Fullstendig prosjektbeskrivelse kan oversendes på forespørsel.

Oppgaver:

Prosjektet vil ha hovedfokus på å utvikle langsiktige løsninger og tiltak som kan være konfliktdempende og tillitsbyggende mellom partene i arealkonflikten i Os kommune i Hedmark. Hovedinnsatsområder ellers i prosjektet vil være: Utrede/etablere funksjonelle gjerdeløsninger, etablere rutiner for varsling og kommunikasjon, beitekartlegging, og en kartlegging og vurdering av utviklingspotensialet for begge næringene.

Søknadsfrist: 5.oktober 2018. Les mer og søk på stillingen ved å klikke på denne lenken.