Delvis store skader i veidekket på fylkesvei 26 mellom Tolga og Engerdal kommune

Klikk for stort bilde FV 26 er en fylkeskommunal vei som fikk delvis store skader etter NATO-øvelsen høsten 2018, og mange har opplevd mye hull og oppløsning av veidekket på strekningen mellom Tolga og Engerdal kommune .

Vi har nå fått en tilbakemelding fra Statens vegvesen om at de verste hullene vil bli tatt nå som en «nødhjelp». Skadene som ble påført veien vil være en erstatningssak mellom Hedmark fylkeskommune og Forsvaret. Det skal med det første være en befaring for å få kartlagt dette, og erstatningssaken vil da starte. Statens vegvesen har videre orientert oss om at dette har blitt avventet til nå, slik at alle skader skulle komme frem og bli synlige. Dette til informasjon.