Angående voldshendelse i Vingelen natt til søndag 2. januar

Lokalsamfunnet er sterkt berørt og svært bekymret etter hendelsene i Vingelen natt til 2. januar. Det er viktig at vi snakker med hverandre om det som har hendt, men at vi ungår spekulasjoner og rykter. Fakta og andre opplysninger vil etter hvert bli kjent gjennom politi og media. I forbindelse med skoleoppstart i morgen vil det bli snakket om hendelsen med samtlige elever, og gitt rom for å dele egne tanker. Dersom andre innbyggere i Tolga kommune trenger å få snakke med noen eller har behov for annen bistand fra kommunen så oppfordrer vi dere til å ta kontakt på telefon: 915 27 252 eller 905 59 465. Telefonene er betjent fra  klokka 15.00-22.00, mandag 3.januar.

Fra klokken 09.00-15.00 tirsdag 4. januar kontaktes sentralbordet: 624 96 500.

Dersom du skulle ha behov utenfor disse tidene eller ønsker andre å snakke med, så får du en oversikt over ulike nasjonale hjelpetelefoner ved å klikke på denne lenka