John Nyutstumo og Teater Innlandet til Tolga kulturhus

torsdag 24. november 2022, 19.30 - 21.30

Informasjon

Teater Innlandet

Torsdag 24. november kl. 19.30 kommer John Nyutstumo og Teater Innlandet til Tolga kulturhus – Vidarheim. Etter flere tiår uten teatertilbud fra verken Riksteateret eller Hedmark Teater og nå senere Teater Innlandet, kan vi nå ønske velkommen til forestillingen «Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg».

John Nyutstumo har vært fast ansatt skuespiller ved Teater Innlandet og forløperen Hedmark Teater siden 1991. John var med å starte Tramteateret i 1976, og ble for TV-seerne mest kjent som skurken Ronny i Pella Parafins bøljeband. For det yngre TV-publikum er han nå også kjent fra serien Neste Sommer på TV Norge. For Teater Innlandet har han spilt i et utall forestillinger, og turnert i hver krik og krok av Innlandet fylke. Pip Uttons kritikerroste skildring er John Nyutstmos avskjedsforestilling på Teater Innlandet.

I forestillingen tar Terje avskjed med sin elskede Kristin, men hun har vært «borte» lenge allerede. Alt Terje kjenner og elsker forsvinner, men Kristin etterlater et lys og en livskraft som hjelper ham til å holde fast i verdigheten. Demens er det moderne samfunnets svøpe. De aller fleste av oss skal møte den fortvilte, forvirrende forsvinninga - som syke, som pårørende, familie, venner eller hjelpere. Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg er en sår, rørende og varm forestilling som våger å se demens i hvitøyet.

Billetter fås kjøpt i døra eller på eBillett.

Vi trenger hjelp til rigging i kulturhuset!

Tolga kulturhus – Vidarheim trenger hjelp til innlast, opprigging og nedrigging ved konserter og teaterforestillinger. De som er interessert i en liten deltidsjobb, tilbys tilkallingskontrakt/rammeavtale. Lønn etter avtale. Interesserte bes ta kontakt så fort som mulig med:

Enhetsleder kultur og utvikling, Eivind Moen

eivind.moen@tolga.kommune.no Tlf: 905 01 201.

Sted

Tolga kulturhus-Vidarheim
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender