Pust-en moderne kjærlighetshistorie

lørdag 17. oktober 2020, 18.00 - 21.00

Informasjon

Klikk for stort bilde Foto: Erika Hebbert  PUST -En moderne kjærlighetshistorie. Spilles med Riksteatret på Tynset kulturhus 17 oktober kl. 18. Samtale i forkant kl. 16.30 i Kulturkafeen. Storstuggu på Røros søndag 18.oktober.
 

De står i køen på Ikea. Et barn? spør han plutselig. Skal vi starte en familie? Hun blir overrumplet. Må ut. Jeg trenger et øyeblikk, sier hun.

"Pust" er et teaterstykke som berører oss alle - enten vi er unge eller besteforeldre, barnløse eller ferske foreldre. Skrevet som en samtale mellom et ungt par som varer livet ut. Gripende og morsomt. Lett å kjenne seg igjen i. Selv når verden står på hodet, og kloden ikke er til å kjenne igjen.

 

"Pust" settes opp over hele verden, nå sist i London med hovedrolleparet fra "The Crown" sesong 1-2. I Riksteatrets versjon møter du de to unge og lovende skuespillerne, Kamilla Grønli Hartvig og Axel Bøyum. Mange vil kjenne Axel fra TV-seriene Heksejakt, Heimebane og Øyevitne. Ingrid Olava står for musikken og regien er ved Marie Blokhus.

 

"Eit bilete på tida me lever i" NRK

"Om å forsøke å være et godt menneske i en kaotisk tid" Aftenposten

"Slutten, der de to i en scene følges gjennom sine valg og sine videre liv, som munner ut i en ensom monolog, er riktig sterk" Dagbladet

 

Velkommen i teatret!

Det skal være trygt å gå på Riksteatret, derfor plasserer vi alle som ikke er fra samme kohort med god sosial distanse i salen.
Billett kjøpes på: https://www.tynsetkulturhus.no/incoming/article1428533.ece

Sted

Tynset kulturhus
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender