Påmeldingsfrist-kurs for instruktører på tilleggskurs om gnagermidler

mandag 19. august 2019, 06.00 - 23.00

Informasjon

 

Fra høsten 2018 ble ordningen med autorisasjonsbevis for plantevernmidler utvidet slik at de som har plantevernmiddelautorisasjon, ved å ta et tilleggskurs, også kan få tilgang til kjøp og bruk av enkelte gnagermidler. Ordningen gjelder kun bruk på eid eller leid landbrukseiendom.

Det er nødvendig å lære opp kursinstruktører som skal holde tilleggskurset for gnagermidler. I den forbindelse inviterer Mattilsynet til kurs: torsdag 5. september 2019 på Radisson Blu Hotel, Gardermoen.

Dagen starter med registrering og kaffe kl 9:00, og deretter kursoppstart kl. 9:30. Kurset avsluttes innen kl 17:00.

Påmelding og kursavgift

Påmelding skjer på dette skjema  innen mandag 19. august 2019. Utfylt skjema sendes til autorisasjonskurs@mattilsynet.no. Påmeldingen er bindende. (ODT, 220 kB)

Hver enkelt deltager dekker reiseutgifter og utgifter til dagpakker (møterom og lunsj). Dagpakke koster kr 750,- og betales direkte til konferansehotellet før avreise fra kurset.

Program

Annet

Foredragsholder vil være fra FHI. Foreløpig program er vedlagt. Mer informasjon om kurset vil bli ettersendt til de påmeldte. Ved behov for overnatting må det ordnes av hver enkelt. Det er ikke planlagt ytterligere kurs høsten 2019.

Vi minner ellers om at de som er involvert i markedsføring eller omsetning av gnagermidler ikke kan være kursinstruktører.

Ta gjerne kontakt på e-post autorisasjonskurs@mattilsynet.no dersom det er spørsmål. På grunn av ferieavvikling kan det ta noe tid før henvendelser blir besvart.

Velkommen på kurs!

 

Sted

Radisson Blu Hotel, Gardermoen
 

Kontakt

Mattilsynet
 

Marit Lilleby Kvarme, seksjon planter
Legg til hendelsen i din kalender